Kurumsal Yapımız

Çağdaş GÜREN

Adalı Vakfı Kurucusu & Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

1979 yılında Ayvalık’ta doğan Çağdaş GÜREN, lisans eğitimini Ankara Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamlamıştır. Sosyal güvenlik ve iş hukuku denetimleri konusunda uzman olan ve Sosyal Güvenlik Kurumu’nda denetmen olarak 2008 yılından 2014 yılı sonuna kadar mesleğini icra eden Çağdaş GÜREN, çok sayıda inceleme, denetim ve soruşturma gerçekleştirmiş olup sosyal güvenlik alanında vermiş olduğu risk denetimi gibi eğitimler ile pratik uygulamaya yönelik çalışmalarını sürdürmektedir. GÜREN, halihazırda Nazalı Avukatlık Ortaklığı’nda Yönetici Ortak olarak görev almaktadır.

Seda KARATAŞ

Genel Müdür

Kısa bir süre inşaat sektöründe çalıştıktan sonra eğitim alanında uzun yıllar öğretmenlik ve eğitim koçluğu yapmıştır. 2017 yılında Nazalı Sosyal Güvenlik Danışmanlık firmasında çalışmaya başlayan Seda KARATAŞ Temmuz 2021 itibariyle ADALI vakfında Vakıf Müdürü olarak göreve başlamıştır. Lisans eğitimini işletme alanında tamamlayan Seda KARATAŞ aynı zamanda adalet mezunu olup evli ve 1 çocuk annesidir.