ÇAĞDAŞ GÜREN

ADALI Vakfı Kurucusu

Çağdaş GÜREN, sosyal güvenlik ve iş hukuku denetimleri konusunda uzmandır.

Sosyal Güvenlik Kurumu’nda denetmen olarak 2008 yılından 2014 yılı sonuna kadar mesleğini icra eden Çağdaş GÜREN, çok sayıda inceleme, denetim ve soruşturma gerçekleştirmiş olup, alanında nitelikli bilgi ve tecrübe sahibidir.

1979 yılında Ayvalık’ta doğan Çağdaş GÜREN, lisans eğitimini Ankara Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamlamıştır.

Çağdaş GÜREN ayrıca, mükellefler nezdinde SGK tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, sosyal güvenlik mevzuatı kapsamında karşılaşılması muhtemel tüm sorunlara yönelik olarak mükelleflere danışmanlık verilmesi ve denetim danışmanlığı yapılması konularında geniş bir tecrübeye sahiptir.

GÜREN, sosyal güvenlik alanında vermiş olduğu risk denetimi gibi eğitimler ile pratik uygulamaya yönelik çalışmalar da sürdürmektedir.

ADALI Vakfı’nın kurucusu olan Çağdaş GÜREN, evli ve iki çocuk babasıdır